Chinese massage Amsterdam

Chinese massage is stevig en voelbaar. Daardoor dringt de werking diep door in het spierweefsel. Dat leidt tot een ontspannen en goed gevoel. Laat u zich eens verassen en verwennen met deze methode. Als je lichaam ontspant zullen je geest en gedachten tot rust komen. Alleen dan heeft je lichaam genoeg energie om je lichamelijke gezondheid te ondersteunen.

Voor meer informatie over ons:

Chinese Massage centrum Amsterdam
Chinese Massage centrum in Amsterdam

Massagetechniek

Onze masseurs en masseuses gebruiken manuele- en therapeutische massage technieken in combinatie met acupunctuurpunten. Daarbij is het doel om de meridianen vrij te maken van blokkades en de bloedcirculatie te stimuleren. Het is een stevige en voelbare massagetechniek die gestoeld is op de principes van de Traditionele Chinese Geneeswijze. De geneeswijze is gebaseerd op de filosofie van yin en yang, de samenhang van Qi en bloed, de organen en hun emoties en de onderlinge relaties tot elkaar.

Waarom massage?

Het geven van een massage kan vanuit twee geheel verschillende invalshoeken gebeuren, namelijk vanuit klachten oftewel symptomen en vanuit wensen oftewel behoeften. Doel van een massage kan zijn gelegen in het bestrijden van lichamelijke of geestelijke/emotionele klachten of symptomen. Evenwel hoeft van klachten/symptomen geen sprake te zijn. Massage kan ook op andere aspecten van welzijn gericht zijn, zoals rust en ontspanning.

Hoe dan ook, het is een aangename tijdspassering.

Contact opnemen met Chinese Massage Amsterdam

Vitality4u Chinese massage centrum Adres:  Amsterdam.

E-mail: info@chinesemassageamsterdam.nl

Website: www.chinesemassageamsterdam.nl

chinese-massage-amsterdam-centrum