chinese-massage-amsterdam-centrum

Wat is een chinese massage?

Chinese Massage is bedoeld om de energie in je lichaam te laten stromen en het stress te verlichten. De Chinese massage experts zijn van mening dat je door massage meeste ziekten kan voorkomen.

Er zijn twee soorten van de traditionele Chinese massage: “. Zhi Ya” de “Tui na” . De technieken zijn verschillend, maar mensen zullen hernieuwde kracht en vitaliteit ervaren na een sessie van ten minste 30 minuten. Chinese massage wordt gebruikt over de hele wereld.

Het doel is evenwicht geven aan de persoon om zicht te kunnen beschermen tegen verschillende soorten infecties. Het zorgt voor betere werking van alle organen. Wanneer de kanalen worden belemmerd of geblokkeerd, voelt de persoon pijn en is gevoeliger voor gezondheidsproblemen.  De masseuse kan identificeren welke wegen geblokkeerd zijn en waar de druk nodig is. Een mei 2013 studie van de American Massage Therapy Association bleek dat regelmatige massages verschillende ernstige ziekten, zoals chronische lage rugpijn, cardiovasculaire problemen en reumatoïde artritis kunnen voorkomen en behandelen.

Voor meer informatie: Bel ons of kijk verder op onze website. Chinese Massage Amsterdam